Basic T-shirts passen overal bij

Basic t shirts

Basic T-shirts zijn ideaal om in huis te hebben, omdat ze overal bij passen. Neutrale kleuren combineren gemakkelijk met elkaar, denk bijvoorbeeld aan het klassieke witte T-shirt met een jeans. Heb je nog geen basic T-shirts in je kast? Lees hier meer over de voordelen, waar je ze koopt en hoe je ze combineert.

Voordelen basic T-shirts

Het kopen van basic T-shirts komt met vele voordelen. Een goed T-shirt is namelijk erg comfortabel, vooral als het materiaal van katoen gemaakt is. Katoen gaat lang mee en is lekker luchtig, erg prettig voor de warme dagen. Er zijn verschillende kleuren die je kunt kopen, denk bijvoorbeeld aan een wit T-shirt, donkergroen, bruin, zwart of beige. Dit zijn relatief neutrale kleuren die makkelijk combineren met andere kleding. Vooral wit en zwart passen eigenlijk overal bij, waardoor je ze kunt gebruiken bij allerlei soorten outfits. Op een spijkerbroek kan altijd wel een basic T-shirt voor een casual look.

Basic T-shirts kopen

Om een basic T-shirt te kopen is het handig om je maat te weten, je kunt natuurlijk ook verschillende shirts passen om te kijken wat fijn is voor jou. Misschien vind je een langer shirt prettig, omdat je bovenlichaam ook lang is, of wil je juist een korter shirt om te dragen met hoge broeken. Er zijn verschillende modellen zoals een V-hals of een ronde hals. Welke het beste bij jou past, is afhankelijk van jouw smaak en je postuur. Je kunt kiezen voor een aansluitend shirt dat wat strakker valt of voor een wat losser model gaan. Basic T-shirts kun je bijna overal kopen, zowel online als in de winkel. 

Combineren

Combineer een basic T-shirt met een spijkerbroek, pantalon of met een rok. Dit kun je ook combineren met een basic broek, zoals denim, zwart, wit of bruin. Een shirt is ook handig voor onder een jasje of blouse als extra laag zodat je het wat warmer hebt. Probeer gewoon eens verschillende outfit combinaties, en je zult zien dat je de meeste basic kleuren wel met elkaar kunt combineren. Hou je van felle kleuren? Probeer dan eens een color block, zoals groen met roze of geel met blauw. Dit zijn tegengestelde kleuren die goed met elkaar kunnen combineren.

Conclusie

Een basic shirt is een item dat je nodig hebt in je kast, je kunt er alle kanten mee op. Houd rekening met kleuren die goed bij elkaar passen, maar wit of zwart past meestal overal wel bij. Koop een basic T-shirt online of in de winkel.