Handdoeken ophangen met een leren magneet lus

Het toevoegen van kleine details in je interieur kan al een hoop verschil maken in stijl. Het is voor te stellen dat je af en toe op zoek bent naar een verandering. De een voert een verandering door met grote projecten, zoals een verbouwing van de keuken of de badkamer. Een ander heeft alleen de wens om kleine details aan te passen. Denk het verwisselen van de handvatten aan je keuken, fotolijstjes aan de muur of een nieuwe kleur op de muur. Daarnaast heb je ook accessoires nodig voor praktische zaken. Denk aan het afdrogen van je handen of het afdrogen van een pan. Dit doe je natuurlijk met een handdoek of theedoek. Om deze mooi op te hangen en toch aan de nieuwe stijl te voldoen, kun je een leren magneet lus toevoegen.

Leren magneet lus (NL)

Een leren magneet lus is leuk voor in de keuken

De meeste mensen hangen hun handdoek of theedoek op aan de muur. De hangers kun je de gewenste stijl geven en matchen met de rest van het interieur. Dit doe je door de saaie RVS hangers te vervangen door de leren lussen. Het leer dat je uitkiest bepaalt de uitstraling. Zo vind je altijd wel een lus die goed op jouw keuken aansluit. Heb je een witte of zwarte keuken? Dan is het wellicht leuk om een mooie en opvallende kleur leer uit te kiezen, zoals groen. Heb je al een vrij opvallende keuken, dan is het een idee om voor een zwarte of kastanje kleur te kiezen. Je kunt een leren magneet lus bevestigen aan je keukenkastje, maar ook direct aan de keukenwand. Ook de schroeven die je gebruikt om de leren magneet lus te monteren, zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Meer mogelijkheden met de leren magneet lus

Naast dat je een leren magneet lus kunt gebruiken om je handdoeken aan op te hangen, kun je hem bijvoorbeeld ook gebruiken om een toiletrolhouder mee te creëren. Denk aan een houten ronden staafje met twee leren lussen. Hiertussen stop je de wc-rol. Op deze manier kun je op het toilet dezelfde stijl aanhouden als in bijvoorbeeld de keuken. Zo creëer je een mooi geheel. De lus zorgt voor een woning met karakter. Wat dacht je van een industriële uitstraling met een stoere look? Om de look helemaal af te maken kun je natuurlijk ook nog met andere accessoires werken. Weet je niet zo goed wat? Dan is het aan te raden om inspiratie op te doen op het internet en te kijken wat jou aanspreekt.